Κlarinogreek Forum

Full Version: Κλαρίνα προς πώληση πιστοποιημένα από το klarinogreek
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Αγαπητοί φίλοι εδώ και καιρό ετοιμάζουμε όργανα για να καλύψουμε το κενό που υπάρχει στην αγορά όσον αφορά κλαρίνα συστήματος Albert. 
Πολλοί φίλοι του κλαρίνου ψάχνονται να αγοράσουν ένα όργανο κ καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουν πελαγώνουν κ απογοητεύονται. 
Σήμερα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα καλό κλαρίνο Albert σε τιμές 300-400$. Τα καινούρια πάνε γύρω στο 1000$ κ η αξία τους πέφτει γρήγορα, τα μαθητικά Amati που είναι πιο προσιτά είναι γενικά χοντροκομμένα βαριά και δύσκολα κλαρίνα. Βέβαια δε θα ασχοληθούμε καν με τα πλαστικά από Ινδία και Κίνα που μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ.

Έχουμε λοιπόν κάνει εμείς όλη τη δουλειά και τη μελέτη για σας κ προσφέρουμε κλαρίνα που παίζουν 100% όλες τις νότες και είναι στη σωστή συχνότητα 440Μhz
Όταν αγοράζετε κλαρίνο από την ομάδα του klarinogreek μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Για να δείτε τα κλαρίνα πηγαίνετε εδώ:  http://www.klarinogreek.com/?product_cat=clarinets

οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση κ επιθυμία μπορείτε να την κάνετε σε αυτό το post! Idea
(September 11th, 2016, 23:23)tseligas Wrote: [ -> ]οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση κ επιθυμία μπορείτε να την κάνετε σε αυτό το post! Idea

Μπραβο τσελιγκα, επιτελους!!
Επι ευκαιριας τι γνωμη εχεις για τα Καρλ Φισερ Νεα Υορκη??
Ειναι αυτα που φτιαχτηκαν σε συνεργασια με την Μπουφε??
Αποσο ξέρω kosdan,
Η Carl fisher δεν έφτιαξε ποτε κλαρίνα. Έκανε εισαγωγή απο Γερμανία Γαλλία Ιταλία κ έβαζε επάνω δικιά της στάμπα. Έχω δει πολλα κλαρίνα που ειναι διπλοσταμπαρισμενα.
Όποτε ειναι κανονικά μπουφέ.
Καλησπέρα!

Ένα νέο κλαρίνο έχει προστεθεί στο shop της σελίδα μας προς πώληση!

Πρόκειται για ένα κλαρίνο γερμανικό τονικότητας Bb με σφραγίδες και serial number και στα δύο κύρια μέρη της εταιρίας J. Mollenhauer. Κλαρίνο ιδανικό και για αρχάριους παίχτες. 

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ



(ΠΩΛΗΘΗΚΕ)
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

πωλείται κλαρίνο γαλλικής κατασκευής, Albert System, ξύλινο με όλα τα μέρη δικά του τονικότητας Bb LP (Σι Μπεμόλ) σε άριστη κατάσταση έτοιμο για χρήση! Εξαιρετικό όργανο σε πολύ όμορφο γεμάτο και πρίμο ήχο!


Για περισσότερες φωτογραφίες, τιμές κτλ πατήστε εδώ

(ΠΩΛΗΘΗΚΕ)
Γεια χαρά αγαπητοί φίλοι,



Πωλείται κλαρίνο ξύλινο albert system τονικότητας Σι Μπεμόλ (Bb LP) της γαλλικής εταιρίας ”Fernard Chapelain” με σφραγίδες σε όλα τα μέρη. Το όργανο είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από σέρβις (τάπες, φελλοί, ελατήρια, γυάλισμα, λάδωμα κτλ) από επαγγελματία τεχνικό. Πρόκειται για πολύ καλό όργανο με εξαίρετο ήχο.




Για περισσότερες φωτογραφίες τιμή κτλ μεταβείτε εδώ!

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
Εχω την ίδια μάρκα αλλά με 4 δαχτυλίδια κ χάντρες. Πολύ καλό όργανάκι. Ωραίος χειρισμός
Ναι Σάκη, τα ''Chapelain'' είναι τίμια όργανα, από τις ποιοτικές γαλλικές εταιρίες.
Νέο κλαρίνο προς πώληση από τη σελίδα μας

Πωλείται κλαρίνο ξύλινο τονικότητας Bb LP (Σι Μπεμόλ) γαλλικής κατασκευής με σφραγίδες σε όλα τα μέρη. Το όργανο είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από σέρβις (τάπες, φελλοί, ελατήρια, λάδωμα, γυάλισμα κτλ) από επαγγελματία τεχνικό και είναι απείραχτο.

Για περισσότερες φωτογραφίες, τιμή κτλ μεταβείτε εδώ!

ΠΩΛΗΘΗΚΕ
(November 6th, 2018, 07:06)skaros Wrote: [ -> ]Νέο κλαρίνο προς πώληση από τη σελίδα μας

Πωλείται κλαρίνο ξύλινο τονικότητας Bb LP (Σι Μπεμόλ) γαλλικής κατασκευής με σφραγίδες σε όλα τα μέρη. Το όργανο είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από σέρβις (τάπες, φελλοί, ελατήρια, λάδωμα, γυάλισμα κτλ) από επαγγελματία τεχνικό και είναι απείραχτο.

Για περισσότερες φωτογραφίες, τιμή κτλ μεταβείτε εδώ!

ΠΩΛΗΘΗΚΕ

Αμα βρεθεί άλλο έχω ενδιαφέρον.  

Ευχριστώ
Pages: 1 2 3